To the night owls →

Om mig

Hej, mit navn Kasper. Jeg er en ambitiøs, hårdtarbejdende og kreativ Digital Art Director, der tænker kommercielt og har flere års bureauerfaring. Jeg brænder for at omsætte idéer til gode, unikke brugeroplevelser.

Jeg har tidligere arbejdet med kunder som Jägermeister, Coca Cola, Alm. Brand, Pandora og mange flere. Til dagligt arbejder jeg som Digital Art Director hos brandingbureauet Nood, som primært har kunder i ejendomsbranchen.

Mine opgaver omfatter bl.a. videoproduktion, grafisk design, udarbejdelse af visuelle identiteter, webdesign, animationer og UI/UX design. I de sidste par år har jeg været ansvarlig for alt UI/UX-design for en større softwareløsning, estatetool, der er målrettet ejendomsbranchen. Her sparrer jeg både eksternt med kunderne og internt i teamet for at nå det bedste resultat.

Men nok om det. Jeg er 30 år gammel og bor på Frederiksberg. Jeg dyrker en masse Crossfit, løber, vinterbader og så prøver jeg at lære at spille keyboard (har forsøgt at lære det i 3 år). Udover det er jeg den kulturelle type, som elsker at gå i biografen, besøge museer og udstillinger, og så drikker jeg en cortado på varm havremælk.

Sig Hej!

Følg mig